Select Page

Predzadnja postaja Svetovnega pokala 2018-19. V soboto sprint, v nedeljo posamezno na 10 oz. 15 km, tudi prosto. Prav tako v nedeljo potujejo naši tekmovalci v Avstrijo, v Bad Kleinkirchheim, na tretjo oz. zadnjo tekmo Pokala brez meja, kjer bodo poskušali Martin in Eva Močnik, Atila in Andor Peček, Ana in Eva Smole, Sara in Nik Pavlin, Gregor Rupnik, Nik Nagode, Karin Knaus, Lucija Fečur itd poskušali osvojiti najvišja mesta v skupni razvrstitvi in se veseliti na podelitvi najboljšim, ki bo sledila v popoldanskih urah. Začne se ob 09:30…

Ob poldne so se začnele kvalifikacije. Kot smo že naučeni: najprej dekleta tudi s petimi Slovenkami. Najbolje je šlo Anamariji, dosegla je 7. čas, naprej sta se uvrstili še Eva in Katja. Alenka (31.) in Vesna (36.) sta bila za las prekratki. Nato so tekmovali še fantja z našima Mihom in Janezom. Miha je odtekel suvereno, z dobrimi petimi sekundami za Klaebom je dosegel 17. rezultat in čaka na izbiro četrtfinalne skupine. Naj ostane nabrit še naprej, Janez je zaključil na 44. mestu.

Zaključni boji se začnejo ob pol treh, prenos bo tudi na nacionalki! Miha teče v drugi skupini: skupaj z Rusom Bolshunovom, dvema Norvežanoma in dvema Švedoma. Pred tem pa v Katja v tretji, Anamarija  v četrti in Eva v peti skupini deklet. In Miha je v POLFINALU po času. Drugič letos, drugič v karieri. Tam bo tudi Anamarija. CARSKO!

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)