Select Page

Planota nad Idrijo, Vojsko, se je v soboto kopala v soncu. Ekipi TSK Idrija pa se je smejalo. V pravlični idili so lahko organizirali tekmo za pokal Alpina: skupinski start v prosti tehniki. Tekma je štela tudi za točke Slo maraton.

Od članov do cicibanov smo imeli svoje predstavnike. Za ta male žal nimam rezultatov, bili so pa zelo dobri in so slavo poželi tako na prizorišču kot v družbi babic in dedkov. Mi pa omenimo nekaj svežih obrazov.

Člani: 18 km, 5. Luka Božič je za progo  potreboval 51 min, 8. Metod Močnik tri minute več; veteran Bojan pa se je tudi spustil pod eno uro. Na 12 km je bila  četrta članica Anja.

V najbolj številčni kategoriji MMI, 25 tekačev, pa dvojna zmaga za TSK Logatec: 1. mesto ANDOR PEČEK, 2. mesto MARTIN Močnik… šlo je na nož oz. za desetinke. Tudi pri SMI je ATILA Peček stal na stopničkah, bil je tretji. Naše mlajše mladinke so si med 21 tekačicami razdelile mesta med 5 in 7, pri otrocih pa so bili 3. Gregor Rupnik (MDI), 5. Lucuja Fečur (MDE), 7. Eva Smole (SDE) in 8. Matic Žibert (SDI). rezultati

Kaj pa sledi naprej? Imamo ekipni sprint v soboto, 2. feb, nekaj pa se šušlja, da do prva ekipa šla na Ravno Goro (CRO) na FIS tekmo – BALKAN CUP… Vse boste zvedli pravočasno. Bravo Andor!

(Skupno 354 obiskov, današnjih obiskov 1)