Select Page

V soboto, 13. jan smo izvedli tekmo za točke Pokala Geoplin.  Šlo je za skupinski štart v prosti tehniki na razdaljo, tekmovanje smo izpeljani v Nordiskem centru Planica. Člani in podporbniki kluba so se odzvali vabilu in obljubo izpolnili, saj smo tekmo brez težav v mirnem vzdušju, kar si še tako želimo, izpeljali. Poglejmo rezultate.

En kup dobrih uvrstitev. Med člani-cami nismo imeli predstavnikov, mladinci pa so se izkazali. Starejša fanta Luka Hladnik in Juri Smole sta posegla po najvišjih stopničkah, Zmagal je LUKA, Jurij je bil drugi. Mlajši mladinec Atila  je bil tretji, mlajša mladinka Ana Smole je bila četrta, Karin pa šesta.

Potem pa otroci. Ponovno odlična druga Sara (MDE), tretja Jana (SDE). četrti Andor (SDI), peta Eva (SDE), osma Maja in deseta Lucija (obe MDE).  Pri cicibanih pa zmaga Iva, 6. Tine Mesner, 10. Nejc Mesner, 19. Nik Pavlin in 23. Matija Tršar. Pri cicibankah pa tako: 5. Eva Mišič, 14. Žana Juršič, 16. Sara Leskovec, 17. Metka Mrak in 19. Ema Nagode. BRAVO naši.

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)