Select Page

V soboto je bila na Rogli tekma za Pokal Alpina za mlajše kategorije. Tekli smo v precej okrnjeni zasedbi. Najboljši mladinci so namreč v Švici, kjer tekmujejo na OPA igrah.

Ana Smole, Andor Peček in Martin Močnik tekmujejo v U16 kategorijah. V soboto so tekli na 5 oz. 7,5 km prosto. Ana je, kjub izjemno težki progi kot je povedala, osvojila super 15. mesto, medtem ko sta med fanti Andor im Martin zasedla 25. oz. 30. mesto. Danes tečejo še v mešanih štafetah, verjetno bodo sestavili dve glede na število mladincev iz Slovenije. Nestrpno pričakujemo rezultate.

In res je: dve ekipi v U16 štafetah. Martin Močnik je tekel z Tio (Dol), Kajo (Bohinj) in Nejcem (Črna) in zaključil tek na 9. mestu. Ana in Andor sta skupaj z Lucijo (Bled) in Ožbejem (Gorje) osvojila 14. mesto. Zdaj pa mirno pot (11 h) domov!

Otroci pa so za spremembo odkrivali proge na Rogli. 2. mesto je osvojil NIK Pavlin, najboljši rezultat sezone je s 4. mestom dosegel IVO Nagode (MDI), 4. je bila tudi Sara Pavlin (SDE)… rezultati

Drugo soboto pa je na naših ramenih, da organiziramo in izpeljemo sprint v Planici…

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)