Select Page

S klasičnim sprintom se je danes, 24. nov, začela sezona 2018-19. Tekem Svetovnega pokala bo veliko, tekmoval bo tudi MIHA Šimenc. Miha pravi, da je dobro pripravljen, poudarek bo dal predvsem na sprinte, kjer si še kako želi uvrstitve v izločilne tekme in novih točk svetovnega pokala. Še pomnite: lani jih je osvojil osem za 23. mesto  v prostem sprintu.

MIHA ŠIMENC je imel 29. čas kvalifikacij!!! Tudi Janez Lampič je v izločilnih bojih, za tri stotinke pred Mihom!!! Dva v točkah Svetovnega pokala. Kakšen začetek sezone. Ob 12:30 smo zdraven….

Dekleta so opravila: 12. Katja Višnjar, 15. Anamarija Lampič in 28. Alenka Čebašek. Čakamo le še moški finale s štirimi Norvežani in končne uvrstitve moških.

MIHA ŠIMENC je v drugi skupini osvojil 5. mesto… BRAVO. Tako je osvojil končno 25. mesto in s 6-imi točkami začel novo sezono. Fantastično! Poslušajmo njegovo prvo izjavo… Janez Lampič je bil 29. Kakšen uvod v sezono… Sanjsko!!!

V nedeljo pa še posamični preizkušnji na distanci, ponovno v klasičnem koraku. Dekleti Anamarija in Alenka ter naš fant MIHA. Tekel je zelo dobro, z manj kot triminutnim zaostamkom je zasedel 58. mesto in tako več kot uspešno zaključil prvo postajo tekmovanj svetovnega pokala v sezoni 2018-19. RESPECT!

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)