Select Page

Začela so se tudi tekmovanja na naši sceni. Že prva posamična tekma, katera je štela tako za Pokal Alpino kot točke Pokala brez meja je prinesla veliko uspehov in potrditev dobrega dela našega kluba. Najmočneje smo bili zastopani v mladinskih in otroških kategorijah. pri članskih pa je tekmoval zimzeleni Marko Rupnik in osvojil 13. mesto.

V mladinskih kategorijah kar dve zmagi in še dvoje stopničk. Zmagala sta ANA SMOLE (SME) In ANDOR PEČEK (SMI), Ani je družbo na zmagovalnem odru delala tretja EVA MOČNIK. Pri SMI pa je tretje mesto ta Italijanoma osvojil ATILA PEČEK.

Tudi v otroških kategorijah prvo in drugo mesto. Med mlajšimi dečki je bil najhitrejši TINE MESNER, pri starejših deklicah pa druga SARA PAVLIN. Priznanje je za 5. mesto dobila tudi EVA Mišič. rezultati

Veselimo se že novih nastopov naših tekmovalcev. 5. jan bojda odpade tekma v organizaciji TSK Idrija, bodo pa med tednom otroci nastopali na ekshibiciji v Ljubljani na 150 metrskem sprintu ter se nato naslednji konec odpravili na exTopolino…. GO GO GO TSK Logatec!

(Skupno 312 obiskov, današnjih obiskov 1)