Select Page

Danes, 26. dec, smo bili na Pokljuki znova priče novega naslova prvakov, ki sta se ga veselila Martin Močnik in Andor Peček. V konkurenci mlajših mladincev sta suvereno osvojila tek v ekipnem sprintu v klasiki. Kljub temu, da je po zadnji predaji Andor zlomil palico, pa se je od nekje pojavil Dejan, itd. Skratka, zasluženo veselje.

Med starejšimi mladinkami sta bili Karin in Eva tretji, Dejan in Atila sta absolutno osvojila 6. mesto, Ana in Jana pa sta bili 8., med mlajšimi mladinkami pa 4. Naj še povem, da je bila ta tekma zanimiva na način “Kaj pa vi tukaj?”, saj so tekli tudi Matej Šimenc, Bor Grdadolnik, Luka Hladnik in Jurij Smole. Matej je za minuto po tekmi dal odpoved, češ, da tako težkega športa pač več ne bo treniral naših otrok. rezultati

Je pa tekma štela tudi za točke Pokala Alpina. Tako se tekli tudi otroci. Najbolje sta se odrezali Sara in Eva med starejšimi deklicami, bili sta tretji. V ostalih kategorijah pa so bili med starejšimi dečki 4. Matic Žibert in Andraž Menard, pri mlajših dečkih 5. Ivo Nagode in Kristjan Šebenik ter 7. starejši deklici Maja Menard in Lucija Fečur.

V nedeljo pa tudi tekma, ponovno na Pokljuki, ponovno sprint, posamično. Tokrat pa v popoldanskih urah… UŽIVAJTE!

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)