Select Page

Za nami sta prvi tekmi za naslove državnih prvakov v sprintu. Začelo se je v soboto s posamičnim sprintom v prostem koraku, preostale naslove v klasičnem sprintu parov pa so podelili na dan blagoslova konj.

Miha Šimenc si je pritekel naslov državnega podprvaka že v soboto, 9. mesto je osvojil Bor Grdadolnik, Anja Žavbi Kunaver je bila absolutno 10. rezultati člani, rezultati članice

Potem pa 26. dec in kar trije naslovi državnih podprvakov:

  • Bor Grdadolnikc in Miha Šimenc – člani
  • Luka Hladnik in Jurij Smole – st. mladinci
  • Ana Smole in Beguš Jana – ml. mladinke

Predstavili so se tudi otroci. Na odru sta stali tudi Maja Menart in Lucija Mrak, bili sta tretji med ml. deklicami. Pri st. dekllicah sta 4. mesto pritekli Ana Smole in Sara Pavlin. Ciciban Ivo Nagode je bil tretji med cicibani. Pred njim sta se uvrstila Rus in Slovak.

rezultati

No, Miha odhaja na Tour de Ski, želimo mu vse OK; ostali pa nadaljujemo na prvi posamični tekmi prosto za točke Pokala Geoplin 2017-18. V lepem številu smo bili prisotni predvsem na ekipnem sprintu, dajmo vzdrževat in preseč ta trend tudi v bodoče. Mogoče že 30. dec na omenjeni tekmi. Pokljuka (pred tekmo lahko greš še na Viševnik med tekmo pa tečeš).

So pa full bedni ti prispevki brez fotografij. Tudi galerija sameva. Dajmo se organizirat.

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)