Select Page

Skiry trophy, kakor se sedaj imenuj pokal Topolino, je sprejel mladež našega dela Europe in v dolini Fiemme gosti že 36. izvedbo. Tekmovalni del je za nami, Logatec je med slovenskimi tekači ponovno bil najboljši: na 12. mestu.

Nedelja je v tekmovalnem smislu postregla z najboljšimi rezultati. ANA Smole (MME) je v cilnjem sprintu peterice končala na 4. mestu, 1,7 s za zmagovalko. Tokrat so res malenkosti ločile Ano do prve medalje na Topolinu. Izkazali sta se tudi Jana (11. mesto) in Eva (17. mesto). Pri mladincih je bil 12. Andor, Martin je bil 17. Tudi starejše deklice so pustile zelo dober vtis. Sara je bila 11., Eva 21., Maja pa 46. Dečki v isti kategoriji pa 59. in 95., to sta bila Matic in Andraž.

Včeraj so tekli že mlajši otroci. Med mlajšimi deklicami je teklo 130 punc, LUCIJA Fečur je bila 28. Pri dečkih pa je najbolje odtekel GREGOR Rupnik, zasedel je 24. mesto, 37. je bil TINE Mesner, 52. Ivo Nagode. Štartalo je 157. fantov. rezultati

So pa v Estoniji zaključili tudi tekači na tekmi Svetovnega pokala, razdalja posamezno v klasiki. Pri dekletih je uvrstitev dneva postavila Anamarija Lampič (23. mesto), Benjamin Črv je na premiernem nastopu osvojil dobro 54. mesto. Miha Šimenc ni nastopil.

(Skupno 293 obiskov, današnjih obiskov 1)