Select Page

V soboto, 24. feb, smo tekli v zibelki slovenskega smučanja, na Bloški planoti. V pravih zimskih razmerah smo videli lepo tekmo in tudi super uvrstitve naših tekačev.

Začnimo z najmlajšimi Cicibana Ivo Nagode in Eva Mišič sta zmagala, s 5. in 6. mestom pa so se izkazali Nik Pavlin, Manca Žibert, Klemen Fečur in Žana Juršič.

Potem pa spet naše vražje deklice. Jana, starejša, in Sara, mlajša deklica, sta že drugi teden zapored zmagali v svojih kategorijah. Uspeh sta s 4. in 6. mestom dopolnili Eva in Maja. Pri st. dečkih je bil drugi Andor in pri mlajših četrti Matic. Omenimo pa še 4. mesto Atile pri mlajših, 5. mesto Jurija pri st. mladincih in 6. mesto Karin pri ml. mladinkah.

Naslednjo soboto, že 3. mar, pa gremo na Koroško. Potekala bo druga dirka za Pokal Brez meja; klasični korak s skupinskim štartom. Naj zima še traja za ljubitelje teka na smučeh, tečemo lahko doma, v Logatcu, na urejenih tekaških progah. Hvala vsem podpornikom, tekmovalcem pa tudi pride ZELO prav, da lahko trenirajo doma. JUHUHU

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)