Select Page

Petek, 16. februar popoldan: NC Bonovec je v organizaciji NSD Medvode gostil tekače na klasičnem sprintu. Poleg omenjenih treh zmag tudi tri tretja mesta ter še nekaj tekov v malih finalih. Pa še drugo mesto cicibana.  Pojdimo lepo po vrsti.

Člani in članice: Anja in Bor. Oba na zmagovalnih stopničkah: 1. Anja Žavbi Kunaver, 3. Bor Grdadolnik.

Mladinci in mladinke: Ana, Atila in Matevž med mlajšimi ter Jurij, Luka in Dejan med starejšimi. Ponovno dvoje stopničk: 3. Atila Peček, 3. Jurij Smole, 4. Dejan Hladnik, 6. Ana Smole,7. Luka Hladnik in 22. Matevž Mrak.

Dečki in deklice: mlajši Sara, Maja, Lucija M. Lucija F., Erna, Andraž in Gregor ter starejši Jana, Eva, Brina in Andor. Obe zmagi pri dekletih po fantastičnih ciljnih finiših: 1. Sara Pavlin in 1. Jana Beguš, 6. Maja Menart, 6. Andor Peček, 11. Eva Smole, 13. Lucija Mrak, 13. Andraž Menart, 16. Gregor Rupnik, 17. Lucija Fečur, 21. Erna Škerbec in 24. Brina Koren.

Cicibani in cicibanke: Manca, Žana, Ivo, Tine, Nejc in Drejc. Stopničke pri fantih: 2. Ivo Nagode, 4. Manca Žibert, 4. Tine Mesner, 6. Žana Juršič, 11. Nejc Mesner in 18. Drejc Rupnik. rezultati

Izčrpno poročilo; tako vsaj vemo, kako veliko skupino tekmovalcev imamo. In na to in na rezultate smo več kot ponosni. Bravo TSK Logatec. V nedeljo pa na Trnovski maraton! GO GO…

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)